p_jumbotron_front_energibombe3_spejl.jpg

Kender du Årets Energibombe?

AURA har for femte gang kåret Årets Energibombe. Årets Energibombe er den frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde. En energibombe er med til at styrke fællesskabet i den forening eller i forbindelse med den sag, som vedkommende arbejder for.

Årets Energibombe vinder 30.000 kr., hvoraf 5.000 kr. går til Energibomben selv, mens de 25.000 kr. går til den forening, som Energibomben er tilknyttet.

Vinderen af Årets Energibombe 2023

Signe Hangaard Thomsen, bestyrelsesmedlem i hovedbestyrelsen, medlem af ungdomsudvalget, træner for U11 pigerne i Skanderborg Håndbold, løber med titlen som Årets Energibombe 2023.

Signe Hangaard Thomsen, Mette Marie Ostenfeld direktør for Energi & Teknik i AURA og Jens Christensen formand i Skanderborg Håndbold. 

Signe var en af de fem udvalgte, som gik videre til afstemningen. AURAs andelshavere har stemt på deres favorit og Signe løb med sejren.

Læs mere: Signe Hangaard Thomsen er Årets Energibombe

Afstemningens resultat:

Morten Jentzen-Holst, IF Lyseng Udspring: 9,2 %
Inge Lise Johansen, Single60+ Kultur: 5,2 %
Klaus Rafel Jensen, Odder Motocross Klub: 25,7 %
Signe Hangaard Thomsen, Skanderborg Håndbold: 32,4 %
Torben Lindeschouw og Finn Madsen, Ry Roklub: 27,4 %

 

Vi gør det fordi...

Vi er bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Årets Energibombe eller ansøgningsprocessen, kan du skrive en mail til

kommunikation@aura.dk