Hvem skal være Årets Energibombe?

Igen i år kårer AURA Energi Årets Energibombe. Årets Energibombe er den frivillige i den lokale forening, som gør en ekstra indsats og bidrager med et særligt engagement til den lokale forenings arbejde.

En energibombe er med til at styrke fælleskabet i den forening eller i forbindelse med den sag, som vedkommende arbejder for.

AURA Energi belønner Årets Energibombe med 30.000 kr., hvoraf 5.000 kr. går til Energibomben selv, mens de 25.000 kr. går til den forening, som Energibomben er tilknyttet.

Læs også: Helene Braae Møller fra Gymnastik Odder er Årets Energibombe 2018

Stem på de 5 nominerede

Vær med til at bestemme, hvem der skal løbe med titlen om Årets Energibombe 2019.

Lokale foreninger har kunne indstille deres kandidater frem til den 28. februar, og vi har modtaget 29 nomineringer til Årets Energibombe. Det har været svært at vælge mellem de mange gode nomineringer, men vi har udvalgt fem rigtig gode kandidater.

Se kandidaterne nedenfor, læs et uddrag fra indstillingen af dem som Årets Energibombe og stem på din favorit.

Du kan stemme i perioden 14.-28. marts 2019.
Bemærk, at du kun kan stemme én gang.

Vinderen offentligøres i uge 14.

Stem på den kandidat, du mener skal blive Årets Energibombe

Vi gør det fordi...

Vi er bevidste om vores ståsted som andelsejet selskab, og derfor ønsker vi at give noget tilbage til det lokalsamfund, som vi er en del af og til de andelshavere, som vi er ejet af.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Årets Energibombe eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at skrive en mail til

kommunikation@aura.dk

Joan Sole Mikkelsen
Joan Sole Mikkelsen
Formand for bestyrelsen, Skanderborg Brass Band
Mere om Joan
Joan er indbegrebet af Skanderborg Brass Band. Hun er en dynamo, som går forrest i stort set alle opgaver. Fra rengøring, til indkøb af kaffebønner og kontakt til koncertsteder. Hun sikrer, at ting sker, men lader gerne andre stå for opgaver, mens hun selv hjælper til.
Jens Erik Fischer
Jens Erik Fischer
Medlem af bestyrelsen, Gl. Rye Idrætsforening
Mere om Jens Erik
Jens Erik er et sjældent livsstykke og en ildsjæl. Han er måske dén person som gennem årene har lagt flest timer i Gl. Rye Idrætsforening. Han er vellidt og en handlingens mand, som ikke går af vejen for den praktiske indsats til fordel for foreningens økonomi.
Vibeke Bjerregaard Iversen
Vibeke Bjerregaard Iversen
Næstformand og tovholder, Stafet for Livet, Odder
Mere om Vibeke
Vibeke går helhjertet ind i alle de opgaver, som hun påtager sig, og det er mange. Hendes smittende engagement giver alle os frivillige flere kræfter. Hun er altid i front socialt og sikrer, at alle trives med det frivillige arbejde.
Ole Zarhtmann
Ole Zarhtmann
Medlem af bestyrelsen, Det Gamle Gasværk, Brabrand
Mere om Ole
Ole er altid første og sidste mand, når det gælder en frivillig indsats for Det Gamle Gasværk. Ole er ikke idemageren – til gengæld står Ole altid i første række, når et projekt skal gennemføres – og der skal ryddes op bagefter.
Anna Margrethe Kristensen
Anna Margrethe Kristensen
Formand for bestyrelsen, Herskind Forsamlings- hus
Mere om Anna Margrethe
Anne Margrethe har netop fejret 30 års jubilæum som formand i forsamlingshuset - med en ildhu og et engagement helt ud over det sædvanlige. Hun er et oplagt samlingspunkt, og har taget initiativ til at starte en seniorklub, barnevognstræf, sundhedsdage og meget mere.
Vælg din favorit. Du kan kun stemme én gang