Waoo Web TV – nu med AirPlay

14. marts 2017

Fiberkunderne har efterspurgt AirPlay til Waoo Web TV, og i dag melder Waoo, at denne funktion er klar. Waoo har også givet iPads og Android-enheder en helt ny brugergrænseflade, og samtidig lover Waoo, at kundernes ønske om en Google Chromecast-løsning til Android-enheder er en del af udviklingsplanen.

TV-kunder hos Waoo med smartphones og tablets fra Apple kan fra i dag smide indholdet fra Waoo Web TV app’en op på deres TV-skærm via Apple TV. Dette giver Waoo’s TV-kunder endnu større mulighed for at udnytte deres streaming-indhold både derhjemme, i sommerhuset og hvor de ellers befinder sig.

”Mobilitet og fleksibilitet betyder utroligt meget for mange TV-kunder, så vi fortsætter udbygningen af vores streamingtilbud. AirPlay er endnu en funktion, som gør det muligt for kunderne at se deres TV-produkter, hvor de vil. Og så streamer vi i øvrigt Waoo Web TV i høj kvalitet, så billedet også er godt på den store skærm, selvom den kommer fra en app, ” siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Der er stor interesse blandt selskabets TV-kunder for en tilsvarende integration med Chromecast, Googles svar på Apple TV, og Jørgen Stensgaard fortæller, at også denne mulighed er på vej fra Waoo.

”Vi får mange henvendelser fra kunder, som også gerne vil kunne streame Waoo Web TV fra deres Android-enheder op på den store skærm, og det vil vi naturligvis også gerne tilbyde. Vi har valgt at levere vores planlagte forbedringer af Waoo Web TV i nogle mindre bidder i stedet for at prøve at være klar med alt på engang. Jeg kan ikke love noget om præcis, hvornår Chromecast-funktionen er klar, men vi er i gang,” siger Jørgen Stensgaard.

Opdateringerne er klar i App Store og Google Play i løbet af ganske kort tid. Kunder som allerede har installeret Waoo Web TV app’en vil modtage enten en opdateringsmeddelelse eller en automatisk opdatering af app, hvis de har slået denne mulighed til i deres app.

Læs mere om Waoo Web TV