Skovbo modtog overskuddet fra AURA Tour’en

19. november 2015

Galten Cykelklub og AURA Energi overrakte mandag den 16. november overskuddet fra dette års AURA Tour til institutionen Skovbo i Skovby. Pengene bragte stor glæde blandt institutionens børn og unge, som med donationen får endnu bedre mulighed for også at komme ud at cykle.

På en solrig, men kold junidag deltog 180 glade cykelryttere i AURA Tour’en. De var med til at skaffe penge til institutionen Skovbos børn og unge. Overskuddet på 7.890 kr. fra AURA Tour’en blev i mandags overrakt til institutionens forstander, Gunnar Dalgaard. ”Vi er utrolig glade for at blive betænkt med overskuddet af AURA Tour’en. Vi vil gerne give vores børn og unge muligheden for at få fysiske udfordringer bl.a. på cykel. Vi vil derfor bruge pengene til at købe nye handicapvenlige cykler og til at købe reservedele til de cykler, vi allerede har”, siger Gunner Dalgaard.

Gode oplevelser i naturen

Karsten Kjær Andersen, formand for Galten Cykelklub, og Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør fra AURA Energi, deltog i overrækkelsen. ”Vi er glade og stolte over, at vi kan hjælpe til med, at Skovbos børn og unge får nogle gode, aktive oplevelser i naturen. Og at det foregår på cykel falder i god tråd med, at pengene kommer fra vores årlige cykelløb, AURA Tour’en”, siger Karsten Kjær Andersen.

Carsten Höegh Christiansen, som selv kørte cykelløbets længste rute, var også godt tilfreds med at kunne overrække checken til Skovbo: ”Jeg oplevede, at alle deltagerne havde en dejlig dag i juni, da cykelløbet blev afholdt. At vi også kan være med til at give disse børn og unge en god cykeloplevelse, gør den positive energi omkring cykelløbet endnu bedre”, siger Carsten Höegh Christiansen.

Frivillige til en cykeltur søges For at cyklerne kan blive brugt endnu mere, har Gunner Dalgaard et ønske. ”Vi kunne godt tænke os at finde nogle frivillige, som har lyst til at cykle en tur ud i det blå med nogle vores børn og unge. Eller nogle som vil bruge lidt tid på at hjælpe os med vedligehold af cyklerne”, siger Gunner Dalsgaard og tilføjer, at interesserede er velkomne til at tage kontakt til Skovbo.

Fakta om AURA Tour’en

AURA Tour’en arrangeres i et samarbejde mellem Galten Cykelklub og AURA Energi med start ved AURA Energis domicil på Smedeskovvej 55 i Galten. Overskuddet fra cykelløbet går hvert år til et velgørende formål. Løbet, som er for hele familien, blev i år afholdt søndag den 21. juni.