Kom til gratis film under åben himmel på taget af Moesgaard Museum

10. august 2018

PRESSEMEDDELELSE: Pak skovturstæppet eller klapstolen, og få en anderledes og helt særlig filmoplevelse, når AURA Energi i samarbejde med Moesgaard Museum inviterer til AURA Sommerbio. 

For første gang nogensinde inviterer AURA Energi og Moesgaard Museum til film under åben himmel, når de to samarbejdspartnere afholder AURA Sommerbio to dage i træk.

Onsdag den 29. august og torsdag den 30. august er alle velkomne og der er gratis adgang, når AURA Energi og Moesgaard Museum stiller et kæmpe lærred op for foden af museets ikoniske tag og viser to spændende film, som begge er valgt med udgangspunkt i udstillingerne på Moesgaard Museum.

Unik filmoplevelse på taget af Moesgaard Museum

”Vi glæder os til sammen med AURA Energi at invitere udenfor til en ny form for oplevelse på Moesgaard Museum på vores i øjeblikket tørre og steppe-gule græstag. AURA Sommerbio er med til at virkeliggøre det ønske vi har om, at Moesgaard er et sted, hvor man sammen kan opleve store historier på mange forskellige måder, ” siger direktør på Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst.

”Som hovedsponsor af Moesgaard Museum er vi utroligt glade for at kunne være med at til starte et nyt initiativ op, og til at give museets gæster og vores andelshavere en helt særlig oplevelse i museets smukke rammer. Vi håber at se rigtig mange til AURA Sommerbio. Og så har vi naturligt bestilt godt vejr til begge dage”, siger Thorkild Videbæk, kommerciel direktør i AURA Energi.

Begge dage starter arrangementet med, at filmen bliver introduceret kl. 20.30. Filmene sættes i gang, når mørket falder på.

Praktisk information: 

Onsdag den 29. august: Kong Arthur med danske Mads Mikkelsen

Torsdag den 30. august: Teorien om alting om Stephen Hawkins

Museet holder aftenåbent begge dage med mulighed for at besøge udstillingerne og nyde en buffet i museets café inden filmen. Gæsterne kan også købe snacks, drikkevarer og kaffe i museets udekøkken på tagterrassen.

Der er gratis parkering ved museet og bus nr. 18 kører lige til døren og hjem igen.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.