Skal du flytte?

Skal du flytte skal du huske at melde flytning af både din  el og dit fiberbredbånd. Det er altså ikke nok blot at melde flytning af el, hvis du også har fiberbredbånd.

Er du tilmeldt betalingsservice?

Er du tilmeldt betalingsservice, er det vigtigt, at du ikke afmelder dine aftaler fra betailingsservice, før du har modtaget din slutopgørelse fra AURA Energi. Det gælder også, hvis du har penge til gode.

Meld flytning - Fiber

Send os dine nye oplysninger, når du skal flytte, og få dit internet, TV og telefoni med.

Meld flytning til AURA Fiber

Meld flytning - El

Send os dine nye oplysninger, når du skal flytte, og få din elaftale med.

Meld flytning til AURA El-handel

Skal du flytte, kan du ringe ind og melde flytning til vores kundeservice 87 92 55 77 eller du kan gøre det via hjemmesiden - klik på Meld flytning -fiber lige ovenfor.

Er du ikke klar over om du kan få fibernet i din nye bolig, kan du tjekke adressen her: Tjek om du kan få fiber

Ligger fibernettet ude i vejen, er det relativt nemt at få etableret forbindelsen ind til boligen. Du skal dog regne med en leveringstid på op til 6 - 8 uger, og der tages også forbehold for vejrlig.

Er der allerede en fiberboks i din nye bolig kan leveringstiden være op til 4 uger, alt efterom din fiberboks skal udskiftes. Kan den blot aktiveres, kan du se frem til en leveringstid på 5-10 arbejdsdage.

Når du flytter adresse, fortsætter din elaftale på den nye adresse, medmindre du samtidig opsiger din elaftale.

Hvem skal du melde flytning til?

Du skal huske at melde fraflytning hos din elleverandør, når du flytter. Ellers kan du risikerer at komme til at betale for den nye beboers elforbrug. Som boligejer skal du, ved indflytning i din nye bolig, huske at vælge elleverandør. Du kan sagtens vælge at flytte din eksisterende elaftale med til den nye adresse. Den mulighed fremgår i flytteformularen hos AURA El-handel.

Meld flytning her, hvis AURA El-handel er din elleverandør

Læs mere om reglerne på elmarkedet

Hvornår skal jeg melde flytning?

Når du skal melde flytning, er det er vigtigt at tidsfristerne overholdes, så du undgår unødvendige opkrævninger.

Har du AURA Elhandel som elleverandør er tidsfristerne:

Fraflytning: Senest 7 arbejdsdage før selve flyttedatoen.
Tilflytning: Senest 7 arbejdsdage efter indflytning.

Overskrider du tidsfristerne, så elleverandøren først modtager flytteoplysningerne senere, kan der opstå betalingstvist mellem fra- og tilflytter, som de to parter skal håndtere uden netselskabet eller elleverandørens deltagelse. Derudover kan du risikere at blive pålagt et ekstra flyttegebyr.

Slutopgørelse ved flytning

Når du skal flytte, laver vi en slutopgørelse for din elaftale på den adresse, du fraflytter. Den sikrer, at du ikke kan opkræves for forbrug på adressen efter slutdatoen.

Gebyr for slutopgørelse ved flytning:                   kr. 81,25


Hvad er de forskellige aktørers rolle i elmarkedet?

  • Netselskab: Står for de tekniske forhold omkring din elmåler og elnettet i et givent geografisk område. De sikrer, at nettet fungerer. Sælger ikke el.
  • Elleverandør: Et selskab, der sælger el til kunder, der her du skal henvende dig, hvis du har spørgsmål til din elaftale..

Spørgsmål til flytning?

Står du med et spørgsmål, der relaterer sig til din akuelle flytning, kan du i vores:

FAQ  måske finde svar i ofte stillede spørgmål. Du finder vores FAQ ved at gå videre til Meld flytning for Fiber eller El.

Ellers kan du ringe på:

Fiber Kundeservice: 87 92 55 77

El Kundeservice: 87 92 55 44