Få 6 mdr. adgang til Amazon Prime Video

  • Prøv det uden beregning i 6 mdr.
  • 5 brugere med 3 samtidige streams
  • Kun 45,00 kr. pr. md efter 6 mdr.
  • Streaming som det burde være

                              

Få Amazon Prime Video med Waoo - Danmark bedste internet

 

Som de første i Danmark giver Waoo dig 6 måneders adgang til Amazon Prime Video med tusindvis af populære film, serier og Amazon Originals.

Anmelderroste og prisvindende Amazon Originals som The Boys, Good Omens, Tom Clancy's Jack Ryan, The Grand Tour, Hanna, The Man in the High Castle og The Marvelous Mrs. Maisel. Der er også et stort udvalg for børn bl.a. Pete the Cat, Just Add Magic og Kung Fu Panda: The Paws of Destiny.

Oplev det hele på tværs af alle dine enheder som Smart TV, spillekonsoller, smartphones og tablets. Download og se indhold offline når du vil, hvor du vil. Med Amazon Prime Video får du også adgang til Prime Gaming, som giver dig lækkert indhold til dine spil og unikke fordele på Twitch; verdens førende live streamingplatform inden for gaming.

Har du en aktiv internetforbindelse hos AURA, kan du bestille din Amazon adgang her. Klik af at du er kunde i formularen herunder, og så vil du få en aktiveringsmail med oprettelseslink i løbet af 3 dage. 
Som bonus får du et lod i puljen, hvor vi hver måned trækker lod om en gaveboks fra GoDream blandt alle vores kunder, der har taget Amazon Prime Video i brug. 

Er du ikke kunde endnu, kan du bestille Amazon Prime Video sammen med din fiberpakke her. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig telefonisk. 

 

Er du eksisterende kunde hos AURA Fiber?
Vilkårsaccept

Efter 6 mdr. fortsætter Amazon Prime Video til normalpris 45,- pr. md. såfremt det ikke opsiges. Opsig når som helst.
Tilbuddet forudsætter, at du allerede har eller bestiller Waoo Fiberabonnement. Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. installation. 
Se vilkår for Amazon Prime Video her. Amazon.com, Inc. og dets datterselskaber er ikke sponsorer af denne promotion. Amazon, Amazon Prime Video og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaber.

Læs endvidere hvordan der passes på dine persondata.

Fik du bestilt, men ikke aktiveret?

Fik du ikke aktiveret i første omgang, så kig efter en aktiveringsmail fra Waoo i din indbakke eller i spam. Ellers send os fluks en mail med din postadresse, så sender vi aktiveringsmailen inden for 2-3 dage.

Skriv til fibernet@aura.dk

 

 

Sådan kommer du i gang med Amazon Prime Video

Når du bestiller din Amazon Prime Video adgang modtager du en mail fra Waoo i løbet ca. 3 hverdage. Her finder du et link til en aktiveringssside, så du kan få aktiveret dit Amazon Prime Video abonnement.
Få det aktiveret med det samme og få taget det i brug, så deltager du i en månedlig lodtrækning om en gaveboks fra GoDream. Jo før du aktiverer, jo flere trækninger deltager du i. 

 

Step 1: Du trukker på aktiver i mailen, og kommer til det billede, som du ser her i step 1. Udfyld med dine informationer, og du får nu tilsendt en engangsbekræftelseskode, som du skal anvende for at komme til den egentlige aktiveringsside. 

Step 2: Når du har fået bekræftet med din engangskode, får du en mail fra Amazon med din aktiveringskode. Den indtaster du, og så har du aktiveret dit abonnement.

Step 3: Nu får du en velkomstmail fra Amazon. Det er også i denne mail, du finder et link til  Prime Gaming, som er inkluderet i dit Amazon Prime Video abonnement. Ønsker du at benytte dette skal du klikke på linket til Prime Gaming og skifte land (change country) til "other parts of the world". Så er du også klar til at anvende Prime Gaming. 

Kan du ikke finde din aktiveringsmail, så kontakt vores hjælpsomme kundeservice på 87 92 55 77 eller fibernet@aura.dk

Abonnementet fortsætter til 45,00 kr. pr. md. efter de 6 måneder, og tilbuddet kan kun benyttes en gang pr. installationsadresse. Opsig når som helst. Ønsker du ikke at fortsætte efter 6 mdr., skal du selv opsige det. Det gør du ved at kontakte vores kundeservice eller besøge vores web-site. Vi vil her gerne bede dig om at skrive at det drejer sig om Amazon Prime Video i bemærkningsfeltet. 

Rigtig god fornøjelse!