Sådan får du adgang til Waoo TV Go

Waoo TV Go kan fås med faste standard pakker, eller med fuld fleksibilitet, hvor du selv vælger de kanaler, du vil have i din TV-løsning. 

Waoo TV Go kræver, at du har Waoo Fiber. Når du bestiller TV Go, vil du modtage en velkomstmail, som hjælper dig godt i gang med streaming-produktet. Du modtager din velkomstmail samme dag, som dit produkt bliver aktiveret. Har du ikke fiberbredbånd i forvejen modtager du en velkomstmail på installationsdagen. 

TV Go er til perfekt til dig, der har taget streamingtjenesterne til dig, men som ikke vil undvære det traditionelle TV-indhold som sport, nyheder, aktualitet m.v.

Hvilke enheder understøtter TV Go?

Waoo TV Go kan opleves på mobil og tablets via app og i browser på computere og SMART TV. Der kan registreres op til 5 enheder og 2 enheder kan se TV samtidig. Waoo TV Go kan benyttes via kablet, trådløst eller mobilt internet, og du kan tage TV Go med dig hvor du går, bare det er inden for EU. Desuden understøtter produktet Apple TV (AirPlay) og Chromecast, der gør det muligt at se TV-kanalerne på et TV, hvis du ikke har et SMART TV.

Produktet inkluderer digitale tjenester, som giver dig valgfrihed – se hvad du vil, hvornår du vil – gennem funktionerne Start Forfra, Pause, TV-arkiv, Cloud Record og Waoo Bio. Billedkvaliteten er høj – ca. 6,4 til 3,5 Mbit/s og det er med den nyeste komprimerings-teknologi, der sikrer optimal billedkvalitet også ved lave bitrater.