Snak med Waoo Telefoni

Med en fiberforbindelse fra AURA Fiber har du også mulighed for at få telefoni.

Fibernet telefoni foregår via en lynhurtig fibernetforbindelse. Derfor vil du med fibernet telefoni ikke opleve problemer med forsinkelser på samtaler og ”knas på linjen”.

Med den enorme hastighed på fibernetforbindelsen kan du nemt benytte dig af fibernet telefoni samtidig med, at resten af familien ser film, uploader billeder eller spiller tunge online spil.

Oveni hatten får du fibernet telefoni til en knivskarp pris, det er nemt at bruge, og du kan beholde din nuværende telefon og dit nuværende nummer.

Når du vælger telefoni via fiberforbindelsen

Når du vælger telefoni via din fibernetforbindelse, skal du være opmærksom på, at din fastnettelefon nu skal tilsluttes Fiberboksen, som er installeret af AURA Fiber, i stedet for de gamle telefonstikdåser, der måske er installeret i huset.

Ønsker du forsat at kunne anvende de gamle telefonstikdåser, kræver det, at du får din El-fagmand til at lave en forbindelse fra Fiberboksen til din nuværende telefon installation.

Derudover skal du være opmærksom på, at din telefon ikke fungerer, uden Fiberboksen er forsynet med strøm, ligesom din internetforbindelse heller ikke fungerer, uden Fiberboksen får strøm.

Er du i tvivl om din installation, kan du altid kontakte Kundeservice for hjælp, eller få det oplyst ved bestillingen.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til dine produkter af teknisk karakter

Har du en ældre fiberboks

Har du en ældre model af Fiberboksen installeret, uden indbygget router, skal din fastnettelefon tilsluttes den eksterne router, som er installeret af AURA Fiber.

Det betyder at både Fiberboksen og den eksterne router, skal være tilsluttet strøm og være tændt, for at telefonen fungerer.