Telefoni - Tjenester

AURA Fiber kan nu tilbyde dig følgende telefonitjenester i en samlet pakke:

Telefoni - tjeneste pakke

  • Forstyr ikke
  • Viderestilling
  • Telefonsvarer

Vis Nummer

Med Vis Nummer får du mulighed for at se, hvem der ringer dig op. For at få vist nummeret kræver det enten, at du har en telefon med indbygget nummerviser eller en nummerviser tilsluttet din eksisterende telefon.

Af og til vil du kunne opleve at nummeret ikke bliver vist, selvom du har købt tjenesten Vis Nummer. Det kan fx skyldes, at den der ringer ønsker at være anonym og har aktiveret tjenesten Skjul Nummer, eller hvis vedkommende ringer fra en telefonboks, et firma eller et udlandsnummer, der ikke understøtter nummervisning.

Du bestemmer selv, om du ønsker Vis Nummer slået til eller fra enten ved at frakoble din nummerviser, eller ved at slå det fra i menuen på din telefon med indbygget nummerviser.

Forstyr ikke

Hvis du ikke ønsker at blive forstyrret, kan du slå din telefon fra ved hjælp af funktionen Forstyr ikke. Når du aktiverer ”Forstyr ikke”, vil den der ringer til dig blive stillet direkte videre til din telefonsvarer.
Har du ikke en telefonsvarer, vil den som ringer modtage en talebesked, som fortæller, at du ikke kan ringes op i øjeblikket.

Viderestilling

Med Viderestilling har du mulighed for at viderestille din telefon til et andet telefonnummer. Der findes tre former for viderestilling:

  • Viderestilling af alle opkald. Alle opkald til dit nummer viderestilles øjeblikkeligt til det telefonnummer, du har valgt. Brug funktionen, hvis du fx er på ferie og vil have alle opkald viderestillet til sommerhuset.
  • Viderestilling ved manglende svar. Bliver din telefon ikke taget inden for en vis tid, fx 15 sekunder, kan du vælge at få den viderestillet til et valgfrit nummer. Eksempelvis din mobiltelefon.
  • Viderestilling ved optaget. Er du optaget af en samtale, men ved at du venter et vigtigt opkald, kan du vælge at viderestille dine opkald til et valgfrit nummer, fx et fastnetnummer eller en mobiltelefon. På den måde sikrer du dig, at en person ikke ringer forgæves.

Du skal være opmærksom på, at du betaler for viderestillingen af opkaldet, hvilket betyder, at du betaler mobiltaksten, hvis du viderestiller til en mobiltelefon. Det er altså dig som modtager, der betaler for viderestillingen af opkaldet. Du bestemmer selv, om Viderestilling skal være slået til eller fra - det gøres direkte på telefonen.