Waoo Fiber Fritid

AURA Fritid giver dig alle fibernettets fordele i dit sommer- og fritidshus. Når der er højsæson for ophold i dit fritidshus, kan du have glæde af lynhurtigt internet og TV med AURA Fiber. Og uden for sæson kan du sætte dit abonnement i dvale i op til 6 mdr. ad gangen, når det passer dig.

Den indtastede adresse er ikke BBR regisiteret som et fritidshus, og du kan derfor ikke bestille AURA Fritid til adressen. Tjek din adresse her og se om vi kan levere fibernet til dig. 

Når dit abonnement skal i dvale eller genoplives

Med AURA Fritid har du en fuld internetforbindelse, evt. sammen med en TV Pakke og/eller telefoni i de perioder, hvor der er trafik i huset.

Med et varsel på løbende måned + 1 måned kan du sætte dit abonnement i hvile. Det betyder, at vi skruer din internethastighed ned til 2/2 Mbit/s, og at din eventuelle TV Pakke lukkes ned. Du har derfor stadig internet, og har du valgt at få telefoni, kan du også stadig bruge telefonen. Du vil også kunne hente en mail eller surfe nyheder, blot ikke med nær  samme hastighed som normalt.

Når det er tid til at skrue op for blusset igen, er det noget, vi ordner fra dag til dag. Dvs. den førstkommende hverdag efter du har bestilt aktivering af din fulde internet hastighed (+ eventuelle TV Pakke).


Kun til BBR registrerede fritidshuse

AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse.
Se vores udvalgt af fibernetprodukter til helårsboliger

AURA Fiber Fritid 100/100 Mbit/s
249,-
pr. md.

forudsætter adgang til fibernettet

Mulighed for at have fastnettelefoni i dit sommer- eller fritidshus er inkluderet. Denne service er valgfri. (Normalpris kr. 19,00 pr.md.)
Se vilkår og betingelser

+ tilslutning til 495,00.
AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse.

BBR registreret?

AURA Fritid kan kun bestilles til BBR registrerede fritidshuse.

Hov, jeg ønsker Internet, TV og telefoni til min helårsbolig

Priser

AURA Fritid 100/100 mbit/s: 249,00 pr. md. 

For at have abonnement i dvale: 49,00 pr. md.