Stor TV-pakke

Gå aldrig glip af noget med Waoo Viasat Stor TV-pakke

Med Waoo Viasat Stor TV-pakke, får du hele 64 kanaler. Du får en enestående mulighed for at prøve den til 0,- de første 2 mdr. herefter 619,00 kr. Find ud af hvilke kanaler du ser de første 2 måneder og nedgradér derefter din TV-pakke, så du ikke betaler for mere end de kanaler du ser. TV forudsætter at du har abonnement på fiberbredbånd fra AURA. 

Så der er med garanti noget for enhver smag og for alle i familien – lige meget hvornår på døgnet. Og lige meget om det er sport, dokumentar, underholdning, film eller børneprogrammer, du søger.

Og du får det hele i Danmarks bedste billedkvalitet på vores TV-boks som er inkluderet i prisen. Med TV-boksen får du alle de lækre og uundværlige funktioner som Start Forfra, Pause, Cloud Record, Waoo Bio, Waoo TV-arkiv – og så får du desuden adgang til de fleste af dine TV-kanaler via Waoo Web TV, på computer, tablet og telefon.

Derudover er streamingtjenesten Viaplay Total inkluderet, hvor du både får sport, serier, film og børneprogrammer.


Hvilke kanaler er med i Waoo Viasat Stor TV-Pakke?

På oversigten kan du se, hvor meget underholdning, du får med Stor TV-Pakke.
Er du allerede klar til at bestille, så tøv ikke – det bliver hverken bedre eller billigere😉

Har du brug for lidt hjælp til at bestille – eller måske til at sammensætte det abonnement, der passer bedst til dig, så er vores altid hjælpsomme personale klar til en snak på 87 92 55 77.