Spørgsmål og Svar

Måske kan du finde svar på nogle af dine spørgsmål her. 

Alle der har fået brev omkring fiberpuljen, kan søge. Det gør du ved at tjekke din adresse på ansøgningssiden og bestille det fiberprodukt, du gerne vil have. 

Indgår din adresse i fiberpuljen, vil "Send" knappen blive aktiveret, og det er muligt at sende bestillingsformularen afsted. 

Der er en beskeden egenbetaling for tilslutning på 495,- kr. 
Dertil kommer abonnementsprisen på det produkt, du har valgt. Der er 6 måneders binding på både internet og TV. 

Du skal ansøge senest 31. maj 2019. 

Husk at begrunde din ansøgning.

Vi har 6 måneders binding. Alle som bestiller fibernet binder sig til at have et internetprodukt i minimum 6 måneder. Bestiller du også TV, gælder der ligeledes 6 mdr. binding på dit TV-produkt. 

Når du har bestilt via fiberpuljen og fået din ordrebekræftelse, så forløber etablerings- og installationsprocessen som normalt. Hvem der gør hvad og hvornår kan du se her 

Du vil kunne se hvornår vigraver her. Vi opdaterer en gang om ugen. 

Vi kontakter dig med en installationsdato, når vi nærmer os dato for installation. 

Hvis du bor ud til en privatejet vej, kræver det en skriftlig tilladelse fra vejens ejer, før vi må grave. Det er typisk lange indkørsler/grusveje på landet, hvor det kan være tilfældet. 
Det er nok, at få ejeren til at sende os en mail, hvor han/hun giver os tilladelse til at grave fiber hen til den pågældende adresse. Mailen kan sendes til: fiberpulje@aura.dk

Alle kan få – og har du ikke modtaget et brev eller dukker din adresse ikke op i vores adressetjekker, har du heldigvis andre muligheder.

Bor du i etagebyggeri, i andelsbolig, ejer-, have-, grundejer-, boligforening eller lignende, så kræver det en tilladelse af enten en ejer, ejerkreds eller bestyrelse, før vi kan etablere.
Derfor skal du tage fat i bestyrelsen eller boligadministrationen for at komme tættere på at få etableret fibernet.

Du kan også tilkendegive din interesse for fibernettet her, så ved vi, at du er interesseret.

Vi er altid glade, når der er nogen, der vil udbrede kendskabet til fibernettet og fiberpuljen. Det er vigtigt for os, at så mange andelshavere som muligt får udbytte af midlerne og bliver gjort opmærksomme på denne enestående mulighed for at blive tilsluttet fibernettet.
Vi vil gerne være behjælpelige med materiale, hvis der er brug for det. Send os en mail på fiberpulje@aura.dk, hvis du har lyst til at hjælpe med at udbrede kendskabet. 

Finder du ikke svar her er du velkommen til at kontakte os på fibernet@aura.dk eller 87 92 55 77.