SPAR 1.000 kr. på første faktura

Søger din virksomhed en autoriseret lokal og kompetent elektriker? Vi løser alle elektriker- og installationsopgaver hurtigt, effektivt og med høj kvalitet.

Vi samler på glade og tilfredse erhvervskunder. Og din virksomhed kan blive den næste. Prøv os af til en god sommerpris og få syn for sagen. Vi giver lige nu 1.000 kr. i rabat*, når din virksomhed bestiller en elektriker inden 31. august 2020.

Kontakt os nu på mail installation@aura.dk eller på tlf. 87 92 55 11.

Vi er din professionelle, lokale elinstallatør

Vi har 50 dygtige elektrikere, så vi kan altid stille med den rigtige mand eller team til enhver opgave. Det betyder, at I som virksomhed får en autoriseret totalleverandør – både til de daglige serviceopgaver og de mere tekniske opgaver, der kræver specialkompetencer.

Vi dækker hele Østjylland og kan hurtigt rykke ud, når din virksomhed har behov for hjælp.

Vi løser løbende opgaver for kunder som Salling Group, Aarhus Vand, TDC, Søstrene Grene, ALBOA, Sondrup Bilcenter og mange flere.

 

Kontakt AURA Erhverv nu!

- og få straks et tilbud på din opgave.

HUSK at nævne "Sommer-kampagne" når du henvender dig!

Er du privatkunde?

Har du brug for en elektriker som privatkunde - Klik her

Få 1.000 kr. rabat* - Bestil en installatør i dag eller kontakt os helt uforpligtende

* Kampagnen er forbeholdt erhvervsvirksomheder. For at benytte kampagnen skal din virksomhed være ny kunde hos AURA Installation, dvs. I har ikke fået løst installationsopgaver de seneste 6 måneder. Opgaven skal bookes inden 31. august 2020 og ’Sommerkampagne’ skal oplyses i forbindelse med booking. Installation af ladeløsning til elbiler er ikke inkluderet i kampagnen. Den første regning skal samlet minimum være på 5.000 kr. ex moms for at rabatten udløses.

Få hjælp til alle slags elektriker- og installationsopgaver - store som små

Sondrup Bilcenter sparer med LED-belysning

Sondrup Bilcenter har længe haft fokus på tiltag, der kan gøre deres forretning lidt grønnere.

Derfor valgte de at udskifte alt indendørs belysning i biludstillingen og på kontorerne til LED. Dette sparer dem årligt for 50.000 kWh, så investeringen er tjent hjem på blot to år. Samtidig betyder den nye belysning, at bilerne præsenterer sig langt bedre for kunderne.

Se flere kundecases her