Få en GOD og BILLIG elaftale til din virksomhed

Når du køber strøm hos AURA, får du både en god pris og høj service. Vi har mere end 100 års erfaring på elmarkedet og gør en dyd ud af at yde en kompetent service til alle erhvervskunder.

Derfor kan DU med fordel skifte til AURA

green-check-mark.jpg  Altid konkurrencedygtige og gennemskuelige elpriser

green-check-mark.jpg  Ingen forudbetalt fakturering, hvilket giver dig bedre likviditet og nemmere behandling af elafgiften

green-check-mark.jpg  Ingen sager ved forbrugerombudsmanden - vi er et ærligt selskab, der vil vores kunder det bedste

green-check-mark.jpg  Troværdig, personlig og professionel kundeservice - vi er kun et opkald væk

green-check-mark.jpg  Ingen binding på vores elaftaler

 

Vi anbefaler AURA Variabel til virksomheder med et mindre elforbrug. Her følger du elprisen op og ned på markedet, hvilket historisk har givet den billigste elpris.

Bestil nu

Er adressen vest eller øst for Storebælt?

Elprisen er bestemt ud fra jeres adresse

Støt klimaet med AURA Vind

For kun 1,25 øre/kWh

Hjælp klimaet med grøn strøm fra AURA

Du kan nemt støtte den grønne omstilling med en elaftale hos AURA. Til alle vores elaftaler kan du nemlig tilvælge AURA Vind. Med dit tilvalg køber vi certifikater på dansk vindmøllestrøm svarende til dit elforbrug.

Hvad koster det at gøre din strøm grøn?

AURA Vind koster 1,25 øre/kWh.

Gå efter bladmærket, når du køber grøn strøm

For at du kan være sikker på kvaliteten i dit grønne strømvalg, har Forbrugerombudsmanden indført en national mærkningsordning på området. Grønne elaftaler, som lever op til bestemte krav, kan derfor mærkes med ét eller to grønne blade.

p_el_bladmærke_1_venstre_ny.png

Hvad er forskellen på ét og to grønne blade?

Elprodukter med ét grønt blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. AURA Vind har et grønt blad.

Elprodukter med to grønne blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover foretages der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (el. vindstrøm, solenergi, osv.) i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

 

AURA Variabel

AURA Variabel - unikt til mindre virksomheder med forbrug under 50.000 kWh om året

Elpris
66,57 øre/kWh
16,67 kr/md
Abonnement
16,67 kr/md
Abonnement

Hvad betyder priserne

Elpris

Elprisen er dine udgifter til din el-leverandør (i dette tilfælde AURA Elhandel). Dette er den eneste del af den samlede elpris, som du selv kan påvirke.

AURA Vind tillæg

Du støtter den grønne omstilling ved at tilvælge AURA Vind. Så køber vi nemlig strøm produceret på danske vindmøller svarende til jeres forbrug. 

Estimeret totalpris

Den estimerede totalpris indeholder din elpris og AURA Vind tillæg (hvis du har tilvalgt det). Bemærk, at din samlede elpris ud over den estimere totale elpris vil indeholde obligatoriske udgifter, afgifter og abonnement dit netselskab og til staten. Disse udgifter er de samme, uanset hvem du vælger som el-leverandør og er ikke medtaget i denne beregning.

Abonnement

Dette er dit abonnement til AURA Elhandel.

Prisen på AURA Variabel følger timeprisen på den nordiske elbørs. Den viste pris er sidste måneds gennemsnitspris og ikke identisk med den kommende faktiske elpris. Har I endnu ikke en flexmåler, vil I blive afregnet gennemsnitsprisen. Alle priser er ex. moms. Se mere i Vilkår & Betingelser.

Virksomheder der har valgt AURA

Godt at vide

AURA Energi er et energiselskab med begge ben på jorden. Vi har mere end 100 års erfaring og arbejder hver dag med fuld fokus på at skabe glade kunder og en hurtigere omstilling til grøn energi. Godt for dig og godt for miljøet.

Hos AURA får du altid gode og gennemskuelige elpriser. Vi har ingen skjulte gebyrer – og ingen binding på vores elaftaler, så det er risikofrit at prøve os af.

Vi er et mindre energiselskab, der gerne vil være tæt på vores kunder. Vi sætter en ære i at yde en professionel og kompetent kundeservice. Vi er tilgængelig på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til vores digitale selvbetjening 24/7/365.

Vi har ingen binding, så du kan opsige din elaftale til enhver tid. Opsigelse er løbende måned + 30 dage.

Vi har ingen skjulte gebyrer. Vi anbefaler, at du tilmelder din elregning til Betalingsservice. Det koster ikke noget at benytte Betalingsservice som kunde hos AURA og du er sikker på, at regningen bliver betalt til tiden. Vælger du at modtage girokort, koster det 39 kr. Betaler du din regning for sent, koster det et rykkergebyr.

Du kan se vores gældende vilkår og gebyrer her.

Det er nemt og gratis at skifte til AURA.

Vælg din foretrukne elaftale og bestil ovenfor. Det tager 2 minutter.

Vi klarer det praktiske for dig. Du skal dog være opmærksom på, at nogle elselskaber kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du skriftligt opsiger din elaftale hos din nuværende leverandør.

Få gratis GRØN pakke tilsendt

Vælg AURA Vind og få tilsendt en gratis 'grøn pakke' til brug i din forretning, på hjemmesiden og sociale medier.

Du tilvælger pakken ved bestilling.

Bageri, frisør, optiker eller campingplads! 

Få et indblik i, hvordan vi har hjulpet flere erhvervskunder til større eller mindre besparelser.

Læs mere her

Gode grunde til at vælge os

  • Konkurrencedygtige elpriser
  • Erfarne konsulenter med stor viden om elmarkedet
  • Nemt overblik over forbrug og regninger på Mit AURA
  • Vi dækker hele Danmark

 

Kontakt os om el til erhverv

Morten Hellstrøm
Morten Hellstrøm
Salgsspecialist
87 92 54 03
Ekspertiseområder
Elaftaler
Lone Loft Schmidt
Lone Loft Schmidt
Salgskoordinator
87 92 54 39
Ekspertiseområder
AURA Byggestrøm // Rammeaftaler for boligudlejere // Elaftaler