Specialløsninger inden for IT, data og netværk

I et tæt samarbejde med virksomheden kan vi planlægge og implementere en netværksløsning, der lever op til dine krav til kapacitet og funktionalitet.

Vi er certificeret LexCom-leverandør og designer en ensartet løsning, som du kan udbygge og få glæde af langt ind i fremtiden. Vi kan bl.a. tilbyde 20 års leveringsgaranti på alle netværkskomponenter.

Efter endt implementering kan du indgå en individuel serviceaftale med os, der sikrer den fortløbende drift og vedligeholdelse af netværket.

Vi har bl.a. ekspertise inden for

  • Alle former for struktureret kabling
  • Fiberteknologi
  • Test af udstyr og linje

Nødstrømsanlæg

Mange virksomheder er afhængige af en konstant strømforsyning. Selv korte strømafbrydelser har stor negativ effekt. Det gælder f.eks. sygehuse, butikker og datacentre.

Vi kan fjerne enhver risiko for strømsvigt pga. kabelbrud eller naturkatastrofer ved hjælp af forskellige former for nødstrømsanlæg, der er tilpasset dit behov og virksomhedens størrelse.

Vi kan installere

  • Forskellige UPS-løsninger der især er velegnet til at sikre følsomt it-udstyr mod strømsvigt og strømudsving
  • Generatoranlæg der skaffer elektricitet til alle vitale dele f.eks. belysningen og kasseapparaterne i et supermarked.

Overvågning af energiforbrug

Overvågning kan være vejen til store energibesparelser. Med adgang til alle data er det lettere at opdage eventuelle energislugere, uheldig adfærd eller uregelmæssigheder, der kan være tegn på fejl.

Vi sørger for, opsætning, tilkobling af alarmer og håndtering af overvågningsdata.

Kontakt os

- vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.