Gadelys & Signalanlæg

Driftssikkert gadelys og signalanlæg

Skab tryghed med gadelys

Det rette lys i det offentlige rum sørger for sikkerhed i forhold til at orientere sig i mørke, men det skaber også tryghed hos borgerne. Belysning kan desuden skabe miljø og oplevelser i det offentlige rum.

Hos AURA Installation kan vi sikre din kommune de helt rigtige løsninger - både i forhold til nyetablering, drift og vedligeholdelse. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for gadelys, og vi er altid opdateret med den nyeste viden.

Signalanlæg giver sikker og flydende trafik

Vi kan også hjælpe din kommune med signalanlæg, så trafiksikkerheden er i top og trafikken glider. Vi har stor ekspertise i hele processen fra projektering over etablering til drift og vedligehold af signalanlæg. Vi kan rådgive din kommune om den rigtige løsning og vi kan føre den ud i livet efterfølgende.

Konkurrencedygtige priser og energibesparende løsninger

Vores store erfaring med både signalanlæg og gadelys er jeres garanti for optimale løsninger. Vores fokus ligger altid på både teknik og økonomi, så vi sikrer kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi kan varetage alle opgaver inden for gadelys og signalanlæg – fra rådgivning og projektering til etablering, drift og vedligehold. Vi varetager også renovering og energioptimering af eksisterende belysningsanlæg, hvor vi udskifter nuværende armaturer med nye og mere energibesparende løsninger.

Vi tilbyder

  • Etablering af vejbelysning og signalanlæg
  • Serviceaftale med drift og vedligehold
  • Vagttelefon 24/7/365

Hent produktark om vejbelysning

Hent produktark om signalanlæg

Kontakt os

- vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Kan vi hjælpe dig?