Tilbud: Årskort til Moesgaard Museum for dig og en ledsager

OBS: DETTE TILBUD ER UDLØBET. KLIK HER FOR AT BESTILLE EN ELAFTALE

 

Som hovedsponsor for Moesgaard Museum har vi et særligt tilbud til dig. Bliv el-kunde hos AURA og få både billig og klimavenlig strøm.

Bestiller du AURA FastEl Vind nu, får du samtidig et gratis årskort til Moesgaard Museum for dig og en ledsager (værdi 475 kr).

Årskortet giver dig:

 • Gratis adgang til museets udstillinger for dig og en ledsager i 12 måneder
 • Rabat i museets café og museumsshoppen
 • Gode tilbud og rabatter, fx. 50% rabat på entre til Odder Museum

AURA FastEl er vores mest populære elprodukt

 • Strøm til en fast og fair pris med fuld tryghed
 • Vi køber strøm fra danske vindmøller, der dækker din husstands elforbrug.
 • Gratis oprettelse og ingen skjulte gebyrer

Vi klarer det praktiske

Det tager kun et par minutter at bestille strøm hos AURA. Efterfølgende sender vi dig gavekort til Klub 1+1 årskortet til Moesgaard Museum.

Men skynd dig at bestille! Tilbuddet gælder kun til og med 20. december 2019 og er kun gældende kun for nye el-kunder hos AURA.

Vi samler på glade kunder

Vi sørger for strøm til over 80.000 kunder i hele Danmark. Skal vi også hjælpe dig?

Se anmeldelser på Trustpilot

Skift nemt til AURA

 • Vi har intet oprettelsesgebyr
 • Vi dækker hele landet

Skift nemt og gratis

Hvorfor vælge AURA

 • Altid gode elpriser
 • Over 80.000 elkunder i hele Danmark
 • Personlig og tilgængelig kundeservice
 • Følg dit forbrug på din personlige sideHar du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan ringe eller skrive til os direkte, hvis du har brug for hjælp. 

87 92 55 45 eller privat.elhandel@aura.dk

Lidt om det praktiske

Når du har bestilt el-aftalen, får du efter den normale fortrydelsesfrist på 14 dage tilsendt et gavekort på et Klub 1+1 årskort til Moesgaard Museum med posten. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Tilbuddet gælder kun, hvis AURA El-handel ikke allerede er elleverandør på adressen.

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Er det er vigtigt for dig at have en grønnere strømforsyning, tilbyder AURA El-handel at købe strøm produceret på vindmøller til din husstands el-forbrug.

Når du køber strøm fra vindmøller hos os, koster det et mindre tillæg på prisen pr. kWh. Samtidig forpligter vi os til at købe den tilsvarende mængde strøm hos vores samarbejdspartner Vindenergi Danmark. Når du køber strøm produceret ved hjælp af vindmøller, sender du et signal om, at du støtter miljøvenlige produktionsformer.

Du vælger blot hvilken af vores el-aftaler du ønsker - herefter kan du vælge AURA Vind som tilllæg. Gå til elprodukter.

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst mulig - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi generelt ikke binding på vores elprodukter til private. Dog kan der på specielle kampagneprodukter være en binding. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Din produktion og dit forbrug bliver opgjort ved leverandørskifte, og en eventuel overproduktion vil kun blive afregnet til 60 øre/kWh. Hvis du er på den gamle ordning og vil skifte elleverandør, anbefaler vi derfor, at du venter med at skifte leverandør, så skiftet falder sammen med din årlige forbrugsopgørelse.