Velkomsttilbud til nye kunder

AURA Intro

Prøv AURA Intro og få adgang til alle fordelene som AURA-kunde.

Du får en rigtig skarp elpris, ingen binding eller skjulte gebyrer på vores løbende elaftaler, strøm fra danske vindmøller, personlig og tilgængelig kundeservice og meget mere.

  • Ekstra lav intropris i 6 måneder
  • Gratis abonnement i introperioden
  • Klimavenlig elaftale baseret på strøm fra danske vindmøller

Det er gratis at skifte til AURA og tager kun et par minutter. Efterfølgende ordner vi alt det praktiske for dig.

Bestil på 2 minutter herunder

Tilbud
AURA Intro
0
øre/kWh

Velkomsttilbud til nye kunder
En elaftale baseret på dansk vindstrøm

Periode: : 1/9-2020 – 28/2-2021

Du får klimavenlig strøm fra danske vindmøller til en fast lav elpris i en 6 måneders introperiode. Du betaler kun nettarif, PSO og afgifter til netselskabet og staten, som vi viderefakturerer uden tillæg. Det er ca. 1,60 kr./kWh inkl. moms.

Efter introperioden får du AURA FastEl eller AURA FlexEl. Valget er dit, og der er stadig hverken binding eller skjulte gebyrer.

Har du brug for strøm før startdatoen for introperioden, får du samme produkt, som du vælger at fortsætte med efter introperiodens udløb.

Du betaler ikke abonnement i introperioden. Herefter koster abonnementet 21 kr./md.

BEMÆRK:
For at benytte dette tilbud, må du ikke have været elhandelskunde hos AURA El-handel inden for de seneste 8 måneder og dit årsforbrug skal være under 7000 kWh. Bruger du mere end 3.500 kWh i introperioden, kan vi opkræve betaling for forbrug herover.

AURA Intro kan ikke bestilles til renovering, om-, til- og nybyg. Her skal du vælge AURA Byggestrøm.

Du har 14 dages fortrydelsesret på bestillingen. Du kan altid opsige eller ændre din elaftale med løbende måned + 30 dages varsel.
Vilkår og betingelser

Du får grøn strøm

AURA Intro  er en klimavenlig el-aftale baseret på strøm fra danske vindmøller

Hvad betyder bladene

Skift nemt og gratis

Hvorfor vælge AURA

  • Altid gode elpriser
  • Over 80.000 elkunder i hele Danmark
  • Personlig og tilgængelig kundeservice
  • Følg dit forbrug på din personlige side

 

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du kan ringe eller skrive til os direkte, hvis du har brug for hjælp.

87 92 55 44 eller privat.elhandel@aura.dk

Se alle vores el-aftaler

 

Spørgsmål, vi ofte får fra vores el-kunder

Det er gratis at skifte, og vi klarer det hele for dig. Vær dog opmærksom på, at din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Du skal blot klikke på Bestil knappen og udfylde dine oplysninger. Det tager kun et øjeblik, så sørger vi for at oprette din el-aftale.

Det tager kun to minutter at bestille din nye el-aftale hos AURA. Herefter sørger vi for, at aftalen starter hurtigst muligt - typisk vil det være løbende måned + 30 dage. Ønsker du en specifik startdato, kan du naturligvis angive det i din bestilling. 

Der er forskelligt, hvilke bindinger elleverandørerne har. Spørg evt. din nuværende elleverandør, hvis du er i tvivl.

Hos AURA El-handel har vi generelt ikke binding på vores elprodukter til private. Dog kan der på specielle kampagneprodukter være en binding. Vi har et opsigelsesvarsel, som er på løbende måned plus én måned.

Din nuværende elleverandør kan have opsigelsesfrister. Derfor anbefaler vi, at du opsiger din el-aftale hos din nuværende elleverandør. 

Din produktion og dit forbrug bliver opgjort ved leverandørskifte, og en eventuel overproduktion vil kun blive afregnet til 60 øre/kWh. Hvis du er på den gamle ordning og vil skifte elleverandør, anbefaler vi derfor, at du venter med at skifte leverandør, så skiftet falder sammen med din årlige forbrugsopgørelse.