Luft-luft varmepumpe til sommerhuset

Er du på udkig efter en varmepumpe til dit sommerhus eller fritidsbolig, bør du vælge en luft til luft varmepumpe, fordi den vil give de største besparelser på lang sigt. Det er en mindre og billigere varmepumpe, som passer perfekt til denne type opvarmnings- og boligbehov.

En luft til luft varmepumpe giver et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for fugt og skimmelsvamp. Anvender du sommerhuset til udlejning er det også mere attraktivt med en lavere elregning. 

En luft til luft varmepumpe er tjent hjem på relativt få år, da investeringen er forholdsvis lille. 

Kampagnepris på Luft til luft varmepumpe

  • Pris er inkl. standardopsætning
  • Nem og hurtig installation
  • 2 års garanti

12.500 kr. inkl. moms

Kampagne: Luft til luft varmepumpe Invest Living Main 5

Den nye luft til luft varmepumpe Invest Living Main 5 forbedrer indeklimaet og nedbringer dine varmeudgifter. Det er en moderne varmepumpe med en høj kvalitet til den bedst mulige pris.

Invest Living Main 5 er en effektiv og elegant varmepumpe, der passer perfekt til det hårde nordiske klima. På varme sommerdage kan Invest Living Main 5 også fungere modsat og dermed køle luften indenfor. Varmepumpen er designet med den nyeste teknologi og har et effektivt luftfilter, som sikrer dig et sundt indeklima.

Invest Living Main 5 kan leveres med et wifi-modul, så du via en app har fuld kontrol over din varmepumpe med din smartphone - ganske enkelt.

Fordele med Invest Living Main 5:  

  • Opvarmning og køling
  • Energiklasse: A+
  • SCOP: 4,2
  • Arbejdsområde, varme: -22° til 24°
  • Arbejdsområde, køling: +15° til 46°
  • Støj dB inde: 25 dB 

Tekniske specifikationer:

Invest Living Main 5 har en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,2 svarende til energiklasse A+. Effektivitet SCOP viser, hvor effektivt varmepumpen kan levere varme under optimale forhold – jo højere SCOP des bedre. SCOP 4,2 betyder, at varmepumpen er testet til at kunne levere 4,2 kWh varme, når den forbruger 1 kWh el.

Interesseret i en luft-luft varmepumpe?

Går du med tanker om at investere i en varmepumpe, så book et møde inden d. 15. november og få glæde af vores kampagnepris på luft til luft varmepumpe Invest Living Main5 til 12.500 kr. inkl. moms og standard opsætning.

Vi sidder klar ved telefonen på 87 92 55 11:

Mandag til torsdag fra 7.00 – 15.00 
Fredag fra 7.00 – 14.00. 

Sammen tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder og behov, så vi kan finde frem til den mest ideelle løsning for dig.  

Du kan også kontakte os via formularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt. 

Kontakt mig vedr. luft-luft varmepumpe

- og hør mere om vores tilbud på varmepumper

Kontakt os

- og hør mere om vores tilbud på varmepumper